Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak Hajdúnánás Sportklub előzetes írásbeli engedélyével használható fel.

A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között –  a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény, a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, és a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény vonatkozó rendelkezéseinek.

A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Hajdúnánás Sportklub tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 • Hajdúnánás Sportklub weboldalainak tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.
 • Hajdúnánás Sportklub előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni.
 • Hajdúnánás Sportklub weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik- Hajdúnánás Sportklub semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
 • Hajdúnánás Sportklub fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja, vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Hajdúnánás Sportklub nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
 • Hajdúnánás Sportklub honlapján esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.
 • Hajdúnánás Sportklub nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Hajdúnánás Sportklub weboldalai kapcsolódnak.
 • Mivel Hajdúnánás Sportklub nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így Hajdúnánás Sportklub nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, Hajdúnánás Sportklub honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.
 • Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy Hajdúnánás Sportklub azt – minden felelősség nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Hajdúnánás Sportklub-t.
 • A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt ‘cookie’ azonosítót naplózzuk. Ezen adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatáshoz, a honlap fejlesztéséhez, tároljuk és dolgozzuk fel.
 • Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg.
 • Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.
 • A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.
Hajdúnánás Kézilabda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

4080 Hajdúnánás, Hunyadi utca 9.
Telefon: +36-30-9534021
E-mail: hajdunanassk@gmail.com
Web: www.nanaskezi.hu

Hajdúnánás Kézilabda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság | 4080 Hajdúnánás, Hunyadi utca 9. | E-mail: hajdunanassk@gmail.com

© 2023 | A honlapot készítette: HM Webdesign