Hírek

Serdülő csapatunk idei első mérkőzése sikerrel zárult

Eger 02.14.

2021.02.14-én serdülő csapatunk is neki vágott a tavaszi szezonnak. Első mérkőzésünkre Heves megye székhelyére Egerbe utaztunk. A vasárnapi ebéd helyett játszottunk déli 12 órakor. A kezdés roppant jól sikerült, hiszen villámrajtot vettünk, tetszetős, gyors góljainkkal. Az ellenfél időt is kért, védekezést váltott, ezzel próbálta megzavarni a támadójátékunkat, lányainknak szerencsére erre is megvolt az ellenszere. A félidőben magabiztos, 5 gólos előnnyel mehettünk pihenőre. A második félidőben még tovább tudtuk növelni az előnyünket, bár a dobok gólok száma csökkent. Kapusaink a második félidőben mindössze 5 gólt kaptunk, abból kettőt hétméteresből. Több játékosunknak is sikerült magabiztosan, eredményesen játszani, ez meg is látszott, hiszen a lányok jó hangulatban tértek haza, immár bizakodva készültünk, a dobogóvárományos Hódmezővásárhelyi csapat elleni jövő heti hazai mérkőzésünkre, fontos, hogy megőrizzük veretlenségünket.

Kisebb kihagyás után újra játszhatunk. Első félidőben egy nagyobb előnyhöz tudtunk jutni, mivel nagyon jó volt a támadásunk, védekezésünk is és a kapus teljesítményünk is kiváló volt.Mindenki nagyon ügyes volt!

Balogh Ágnes

Elég hosszú kihagyás után, végre újra együtt játszhatott a csapat. Jól kezdődött a mérkőzés, stabil volt a védekezésünk és jó volt a támadó játékunk is. Sikerült gyors gólokat is szerezni. Így a csapat nagyobb előnyt szerzett. Kapusok is szuperül védtek. Végére a fiatalabb játékosok is kaptak lehetőséget. Sikerült nekik is helyet állni. Mindenkit dicsérte illet. Győztes meccs után, fáradtan de jó hangulatban tértünk haza.

Murvai Lilla

A cikket írta: Tarné Hadadi Beáta