Hírek

Közlemény!

koronavirus_1_1200x900

A Hajdúnánás SK – Eszterházy SC mérkőzést követően a játékosaink közül többen jelezték, hogy megbetegedtek, lázra, gyengeségre utaló jeleket észlelték magukon. A klub vezetősége azonnali intézkedéseket vezetett be, többek között a csapatok önkéntes karanténba való helyezése.

Ezt követően a csapat érintett 20 játékosa és edzői házi karanténba kerültek. Elvégeztettük saját költségünkön a PCR tesztet, jelenleg két játékos esetében pozitív lett. A klub valamennyi előírást és egészségügyi protokollt betartott, jelentési kötelezettségének eleget tett. Jelenleg 5 játékos tesztelése van folyamatban és várjuk a teszt eredményét.

A játékosok hetek óta betartják az MKSZ és a Klub által előírt Covid-Protokollt, edzések után folyamatos fertőtlenítés volt, így a Sportcsarnok biztonságosan látogatható. A maszkban lévő kollégák védettek voltak, így szerencsére a sportolókon kívül más érintett nincs. Ezen járványügyi helyzet miatt lettek a hétvégi mérkőzéseink zárt kapusak.

Kérünk mindenkit vigyázzon magára és környezetére!

Mivel fennállt már a gyanú, ezért kértük a Pénzügyőr SE mérkőzés halasztását, valamint az OXXO Energy Orosházi Női Kézilabda Club elleni mérkőzés halasztását is.

Mivel sportolóink közöttünk élnek, piros lap fog kerülni az ajtókra, és a rendőrség is ellenőrzi őket. Kérjük a megértést, ők erről nem tehetnek, ne bántsák őket! Köszönjük!