Hírek

Korábbi cikkünk folytatásaként az U13, U15, és Serdülő csapatunk edzőinek értékelései a következnek

Dok11024_1

Sajnos a kialakult vírus helyzet ezeket a korosztályokat is negatívan érintette. Nem elég az, hogy tartani kellett attól, hogy egyáltalán edzhetnek-e, vagy, hogy hogyan lehet az edzéseket úgy megoldani, hogy az minden járványügyi rendelkezésnek megfeleljen, de mérkőzéseket a többi korosztályhoz hasonlóan kénytelenek voltak zárt kapuk mögött lejátszani. Ennél a korosztálynál talán a legfontosabb azt megemlíteni, hogy egy igazán jó hangulatú mérkőzés meghatározó szerepet tölt be egy játékos későbbi összecsapásokon mutatott játékkedvében, hozzáállásában hiszen már majdnem a felnőtt korosztály kapujában állnak, de sajnos egy zártkapus mérkőzés soha nem lesz olyan élmény – se egy játékosnak se pedig egy nézőnek – mint amit eddig megszokhattak, megszokhattunk.

 

A Hajdúnánás SK U13-as csapatában 24 lány szerepel. Heti 3 alkalommal tudunk készülni a hétvégi mérkőzésekre. A lányok 2 bajnokságban is részt vesznek, hiszen a saját korosztályukon kívül az U14-es fordulókban is részt vesznek. A mérkőzésekre szinte mindig nagy létszámmal, azaz a 14 fős maximálisan nevezhető létszámmal utazunk. Sajnos minden mérkőzésünk zárt kapus mérkőzés volt, így a szülők, barátok, szurkolók nem lehettek részesei a csapat sikereinek. A 13 éveseknek kiírt bajnokságban 10 mérkőzésből 10-et megnyerve zártak a lányok. A hatékony támadójátéknak köszönhetően ezeken a meccseken 256 gólt lőttünk, s a remek védekezésünknek, s jó kapusainknak hála 99 gólt kaptunk. A 14 évesek között 7 mérkőzésen vettünk részt, ebből 5 győzelmet arattunk, imponáló 190 – 102 –es gólkülönbséggel. Nagy örömünkre szolgál, hogy a nagyon tehetséges hajdúnánási lányokon kívül hajdúdorogi, görbeházi és nyírbátori lányok is szerepelnek a csapatban!

A csapat nevében BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK Mindenkinek!

Szabó Attila

2020.július 22-én nagy lendülettel kezdtük meg az őszi felkészülésünket. Számos edzőmeccset sikerült lejátszani, rangos tornán vettünk részt a DVSC rendezésében. A felkészülésünk nagyon jól sikerült, jó előjelekkel vártuk a szeptemberi nyitányt mind serdülő mind az U15-ös lányokkal.

U15:

Mérkőzésről mérkőzésre látom a fejlődést a lányokon. Kis létszámmal, de óriási lelkesedéssel játszunk hétről-hétre, az alapszakaszt sajnos eltörölték, de mi tudjuk, hogy veretlenül álltunk ott is a képzeletbeli dobogó tetején. Az edzésmunkájuk kiváló, igazi csapattá kovácsolódtak. Jött az összevonás, ahol már újabb csapatokkal fogunk megmérkőzni, ez új kihívást jelent lányainknak, reméljük ugyanígy vesszük majd az akadályokat.

 

Serdülő:

A kiírt 11 mérkőzésből sikerült 9-et lejátszanunk december közepére, és elmondhatjuk, hogy egyedül vagyunk már veretlenek a serdülő II. osztály keleti csoportjában. A karantén, a COVID betegség minket is elért, szerencsére a gyerekeket csak kis mértékben, így nagy létszámmal látogatták a lányok az edzéseket. Borzasztó büszkék vagyunk az eddig elért eredményekre, sokat fejlődtek a hónapok alatt. A tavaszi szezon még nehezebb lesz, hiszen majd mindenki minket akar legyőzni, de ez minket csak jobb eredményekre fog sarkalni ebben biztos vagyok. A sérültjeink felgyógyulnak februárra mikorra kezdődik a bajnokság, és reméljük teljes létszámmal tudunk majd neki vágni a tavaszi fordulónak.

Boldog, vírusmentes évet kívánunk játékosainknak, családjaiknak és szurkolóinknak.

 

Tarné Hadadi Beáta

Az U13-as csapat eredményi ide kattintva tekinthetőek meg
Az U15-ös csapat eredményei ide kattintva tekinthetőek meg
A Serdülő csapat eredményei ide kattintva tekinthetőek meg