Két pont hazai pályán.

Győzelemmel kezdtük az új évet…

Felnőtt csapatunk a megszokotthoz képest sokkal hamarabb munkába állt, mert a bajnokság is már január elején kezdetét vette. Emiatt szükség volt, hogy már a két ünnep között elkezdjük a felkészülést. Az elején  napi két edzéssel, ahol még az erőnlétet kellett javítani, utána pedig már jöhettek a labdás edzések és a technikai elemek gyakorlása.

A bajnokság első mérkőzésén haza pályán fogadtuk a fiatal és lendületes FTC U19-es csapatát. A kezdő sípszó előtt a feszültséget tapintani lehetett a Hódos Imre Sportcsarnokban. Mindenki tudta, hogy a mérkőzésnek nagy tétje van, szükség van erre a két pontra is ahhoz, hogy lehetőségünk legyen bekerülni az első öt csapat közé.

A meccs nagy iramú volt az első pillanattól kezdve, sorra lőtték a gólokat mind a két oldalon. Végig fej-fej mellett haladtak a csapatok és mindenki a győzelmet akarta. Talán, ami mellettünk szólt az a rutin, és az, hogy amikor kellett nem remegett meg a kezünk. Láthattunk gyönyörű gólokat és hatalmas védéseket is. Jó volt látni, hogy mindenki hozzá tesz a győzelemhez. Igazi csapatként küzdöttünk és ennek az eredménye a 2 pont lett. A mérkőzés legjobbja, csapatkapitányunk Petrovics Gerda lett, akinek ezúton is Gratulálunk.

Fontos, hogy egy csapatként szereztük meg a két pontot és így kell küzdeni a következő időszakban is mert nem lesznek könnyű meccseink. A következő mérkőzés Budapesten a Kispest NKK otthonában lesz, ahol hasonlóan futós és hajtós meccsre lehet számítani.

 

Hajrá Nánás!