Hírek

Ifi csapatunk idei első mérkőzése sikeres volt

004

A 2021-es év első mérkőzése azt mutatja, hogy ifi csapatunk várhatóan visszarázódik a régi ritmusába és remélhetőleg, az aktuális vírus helyzet nem fogja tovább hátráltatni a csapat munkáját.

Jenei Tamás a következőket mondta a mérkőzésről.

Az új év első meccsére már közel teljes kerettel tudtunk készülni. A tervünk az volt, hogy egy zárt védekezés után gyors gólokkal minél nagyobb előnyt tudjunk kiépíteni a mérkőzés elején. Sajnos gyors gólokat nem tudtunk szerezni, felvettük az ellenfelünk lassú támadás építését. A védekezésünk az 50. percig kiválóan működött, mivel ekkor lőtte a Kecskemét a 10. gólját. Az utolsó 10 percben pontatlanok voltunk, de összességében egy jó játékkal nyitottuk az évet!

Jenei Tamás

Játékosaink is pozitívan értékelték a meccset.

 

Hosszú szünet után végre pályára léphetett a csapat. Szerencsére a hosszú utazás ellenére sikerült a csapatnak jól kezdeni, az első 10 percben már sikerült egy nagyobb előnyt kialakítani, amit egészen a második félidő közepéig tartottunk. Nagyon jól védekezett a csapat, ennek köszönhetően voltak mögöttünk védések is. Hiába váltott az ellenfél védekezés típust (emberfogást) , az előnyünket tudtuk tartani a meccs utolsó negyedéig. Az utolsó 10 percben szerencsére a fiatalabb játékosaink is kaptak lehetőséget, kicsit még bátortalanul, de sikerült nekik is helytállni a nagyobbak között.

Tar Lotti

A mérkőzés jól indult számunkra és ez már a félidei eredményen is meglátszott, mivel több gólos különbséget tudtunk kialakítani a remek védekezésünkkel. Ezzel az előnnyel indultunk neki a második félidőnek, de az utolsó tíz percben nem jött össze semmi abból, amit megbeszéltünk, így a végére lecsökkent az előnyünk, de ennek ellenére sikeresen hazahoztuk a két pontot Kecskemétről.

Hadas Panna

A képeket köszönjük Antal Jánosnak!

A meccs jegyzőkönyve ide kattintva, míg a felvétele itt érhető el.