Egy nap, három győzelem

Izgalmasnak ígérkezett a mai nap a kézilabdaszerető szurkolóinknak itt Hajdúnánáson,hiszen délután három hazai mérkőzésen is szurkolhattak csapatainknak.

14 órától Ifjúsági csapatunk játszott az Orosháza NKC lányaival,az eredmény végig fej-fej mellett haladt,izgalmas végjátékban hazai 22:20-as győzelem született.

A ifi csapatunkat a serdülők követték, akik ugyanúgy mint a felnőttek a Kecskemét csapatát fogadták a mai napon. Az első félidőben még szoros volt az eredmény,mindösszesen három gól volt a hazai előny,de aztán beindult a hazai alakulat és magabiztos 14 gólos győzelem született,35:21-t mutatott az eredményjelző.


18 órától az előzetesen is izgalmasnak,rangadónak ígérkező felnőtt mérkőzés következett,melyre teltházas közönség volt kíváncsi. A csapatok nagyon nagy iramot diktálva felváltva vezettek a mérkőzésen,de végül a 49. percben a hajdúnánási lányok végérvényesen átvették a vezetést, és Kiss Bernadett extra védései mellett fokozatosan növelték előnyüket,ismét hazai győzelem,30-26-os végeredmény született.
Gratulálok csapatainknak
.

Hajdúnánás, 2019. október 26.