Hírek

Az U15-ös csapatunk újra pályán!

U15 Kisvárda

Február 20-án végre a 15 éves lányoknak is folytatódott a bajnokság, a fordulót Kisvárda rendezte meg. A sorsolás megint nem kedvezett nekünk, hiszen ismét egymásután kellett játszanunk a két mérkőzésünket. Sajnos hiányzónk is volt, reggelre Rebeka megbetegedett, de szerencsére érkezett hozzánk egy nagy erősítés, Koroknai Dorka személyében. Korán érkeztünk a városba, ezért egy közös, bolondos vásárlás is belefért a hangulatunk fokozására. A Balmazi lányokat a remek kezdésünkkel szinte megbénítottuk, hiszen a 17 lőtt gólunkra, csak kettővel tudtak válaszolni. A második félidőben csökkent a figyelmünk, lazult a védelmünk, indokolatlanul sok gólt kaptunk az első félidőhöz képest. Viszont így is magabiztos, 12 gólos fölénnyel zártuk a találkozót. Nem sokat tudtunk pihenni, mindössze néhány percet és már folytatódott is nap, DSI csapata ellen léptünk pályára. Az elmúlt évben többször játszottunk már ellenük, igazi pörgős első félidő következett. A mérkőzésen sajnos Szabó Fruzsit többször is le kellett hozni ápolni, az utolsó 10 perce vissza sem tudott menni. Ez rosszul érintette a fáradt csapatunkat, 30 percig tudtuk tartani magunkat a DSI csapatával szemben. Az utolsó 10 perce nagyon elfáradtunk, eladott labdákból sok lerohanás gólt kaptunk, a végére kiengedtünk, és 13 góllal maradtunk alól.

Mivel U15-ös csapatunk decemberben játszott utoljára, már nagyon vártuk a következő fordulót. Az első meccset Balmaz ellen játszottuk, ahol az első félidőben sok labdát szereztünk. A lerohanások mellett a tanult figurákat is jól tudtuk alkalmazni. A második félidőben is jöttek a gólok, de a védekezésünk a végére kicsit meggyengült. A második meccsünket Debrecen ellen játszottuk. Tudtuk hogy nehéz ellenfél lesz, és megnehezítette a dolgunkat, hogy nem tudtunk pihenni a két meccs között. Mindkét csapat keményen védekezett, nem sok gól született. A két percek, a büntetők és Szabó Fruzsi sérülése már nem hiányzott, az amúgy is kis létszámú csapatunknak. A második félidő végére nagyon elfáradtunk, úgy érzem, az utolsó 10 percet sajnos elengedtük.

Tóth Fruzsina

Már nagyon vártam a közös meccset a csapattal, egy kicsit izgultam is bevallom. De a meccs előtti kis “vicces vásárlás” sokat könnyített ezen. Arra készültem, hogy átlövő poszton mutatom meg magam , de beállóként segítettem a csapatot. Annak ellenére, hogy a szemüvegem sajnos balesetet szenvedett, így egy kicsit nehéz volt , de megtettem mindent. Még be kell szoknom a csapatba , mozgásokat pontosítani . Jól éreztem magam, örülök hogy egy ilyen vidám, vicces csapat tagja lehetek.

Koroknai Dorka

A cikk írója: Tarné Hadadi Beáta