Hírek

“A COVID-19 elleni védőoltást megkaptam, és jól érzem magam!”

covid

Az egészségügyben asszisztensként dolgozom egy háziorvos mellett, illetve klubunk serdülő csapatának az edzője vagyok. Mint edző naponta találkozom a gyerekekkel, általuk számos családdal is. Kötelességemnek érzem, hogy ne csak a körzetünk betegeit, hanem az egyesületünk játékosait, családjaikat is megvédjem, megvédjük a COVID-19 vírusfertőzéstől.

A lányomat és felnőtt csapattársait látva, a sportolóknak fertőzés után nagyon nehéz és hosszú folyamat a visszaút a sporthoz. Bennem is voltak kétségek, félelmek az oltással szemben, de jobban féltem a családom, a környezetemben élőket.

Vágyom a régi életünk iránt. Elgondolkoztam, mi lenne ha nem lenne ez a vírus…

Most készülnénk január végén visszatérni Kisvárdára a következő HUN-IOR Nemzetközi utánpótlástornára serdülő csapatunkkal, ahová immár 3. éve címvédőként térhetnénk vissza.

Januárban ismét részt vehetnénk Ózdon a ll. Bellér László emléktornán.

Tavasszal Romániában, Nagykárolyban újra pályára léphetnénk lányainkkal…

A COVID-19 elleni védőoltást megkaptam, és jól érzem magam!

Hogy mit várok ettől az oltástól? Mit hoz nekünk a védettség?

Járhatunk folyamatosan edzésre, iskolába, karantén helyett.

Nem kell attól rettegni, hogy elmaradnak mérkőzéseink, bajnokságaink.

Újra járhatunk majd többnapos tornákra, ahol találkozhatunk régi barátokkal, kollegákkal, köthetünk újabb barátságokat, megismerhetünk szebbnél szebb városokat.

Csapatépítő programokat szervezhetünk ismét, ahol mindig garantált a jókedv.

Kimehetünk a strandunkra, ahol újra strandkézizhetünk, csúszdázhatunk, úszhatunk.

Megszűnnének a zárt kapus fordulók, a szülők, barátok, ismerősök ismét szurkolhatnak nekünk a mérkőzéseken. A győzelmeinket együtt ünnepelhetjük majd!

Mindenkit bátorítani szeretnék arra, hogy adassa be a védőoltást, hogy mihamarabb visszakaphassuk a jól megszokott életünket!

Tarné Hadadi Beáta