Vereség idegenben

Nem volt szerencsénk…

 

A sportban ugyan nem szokták ezt mondani, most mégis talán ez a legtalálóbb, amit a szombati mérkőzésünkről elmondhatunk. Számítottunk rá, hogy nem lesz egy egyszerű mérkőzés.

Csapatunk szombat délután el is indult a piros – feketét otthonába Budapestre. Mindenki jókedvűen mégis kicsit izgatottan vágott neki a délutánnak. Tudtuk, hogy ez ismét egy nagyon fontos mérkőzés lesz és hogy mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a két pontot megszerezzük.

A meccs alatt végig jól küzdöttünk, mindent megtettünk és végig benne, hogy ezt a mérkőzést megnyerhetjük. A védekezés jó volt, ennek köszönhetően a kapusainknak is segítséget tudtunk nyújtani. A támadásunk, talán ott voltunk gyengébbek. Nem volt meg az a plusz, amivel a kispesti falat átszelhettük volna.

És ahogy írtam, nem volt szerencsénk sem…

Amikor ott volt a lehetőség, hogy megfordítsuk a meccset, valahogy sosem úgy alakult, ahogy mi szerettük volna. Valami mindig közbe jött. Sajnos ezzel nem lehet megmagyarázni, mert erre a két pontra nagyon nagy szükség lett volna.

Egyet tehetünk!

Megyünk tovább, az edzéseken 110%-ot nyújtunk és mindent megteszünk azért, hogy a következő meccsen itthon tartsuk a két pontot.

 

Hajrá Nánás!

Kispest Nkk – Hajdúnánás Sk 27-24

 

Az alábbi linken megtalálható a mérkőzésen készült képek:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=620839458904450&set=pcb.620841248904271

Forrás : Kispest Női Kézilabda Facebook oldalat